Kungafamiljen

Både kungen och prins Carl Philip är välkända i samband med sina Dyslexi-problem!

Kronprinsessan Victoria sägs även ha Ansiktsblindhet, förutom Dyslexi!

Men vänta nu lite, ovanstående kurvor illustrerar neurotypiska människor som får en hjärnskada som vuxna. Om vi förutsätter att kungen, Carl Philip och Victoria har haft sina NPF-problem sedan tidig ålder så borde de även ha höga toppar:

Jag misstänker, starkt, att många i kungafamiljen har ovanstående kurvor? (men det vet jag inte något om)

Om jag nu spekulerar i hur mycket NPF-problem de har så har jag hört att om någon person har förutsättningar för en NPF-diagnos (som t.ex. Dyslexi) så är chansen för att man skulle kunna ha 2 olika NPF-diagnoser hela 75% (som t.ex. Dyslexi och Ansiktsblindhet) 3 diagnoser 50% och så många som 4 olika diagnoser 25% …

Om vi leker med tanken att de har fler NPF-problem än Dyslexi och Ansiktsblindhet, vilka är då de?

Och hur kompenserar de då för sina NPF-besvär, om de har några ytterligare utöver de redan kända?

Men jag är mest nyfiken på deras starka sidor!

Men känner de till alla sina styrkor? De kanske inte vet om alla sina talanger. Eller på vilka språk de inte har någon Dyslexi? Och eftersom, via arv, det är stor chans att även deras barn har andra NPF-svagheter och tillhörande NPF-styrkor är snarare frågan vilka av kungafamiljen som inte har någon NPF? (den som t.ex. har en Dyslexi-förälder kan naturligtvis ärva andra former av NPF-problem, som t.ex. ADHD)

Drottning Silvia har väl inga NPF-problem? (hon är ju ingift i familjen) Nja, jag har lagt märke till, många gånger, att NPF-personer brukar välja andra med matchande NPF-kurvor som livspartner! (det brukar säga ”klick” mellan sådana personer) Om den observationen stämmer på drottningen och kungen så har kanske hon liknande NPF-kurvor som kungen? (vad nu han har, förutom Dyslexi?)

Men jag skulle verkligen vilja höra om alla deras talanger (som jag är övertygad om att de har) Om du vet något, om kungafamiljens dolda talanger, så kontakta gärna mig!